Løvens Hule-kendis Jesper Buch sætter farten ned og viser nye sider af sig selv i en spritny kampagnefilm fra Audi Danmark. 

Filmen med titlen ”Kør godt hjem” er skabt af det kreative bureau Eiffel, og den markerer starten på et nyt kommercielt samarbejde mellem Audi og den kendte erhvervsmand og investor, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

De to nye partnere til trods, er der imidlertid hverken fart eller tempo i filmen – nærmest det modsatte.

”Vi ved, at stress og udbrændthed er et kæmpe samfundsproblem. Så vores briefing til Eiffel var at fokusere mindre på produktet og i stedet udforske de mere emotionelle sider af Audi-brandet,” siger Jacob Thiesen, Head of Marketing hos Audi Danmark, i meddelelsen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Scene fra den ny Audi/Jesper Buch-film. Foto: PR

”Den briefing synes jeg, at Eiffel har omsat til en flot og nærværende film, som rammer vores stil og tone,” siger Jacob Thiesen.

Så selv om Jesper Buch, ifølge Jacob Thiesen, ’i mange år har kørt Audi og er begejstret for vores brand og produkter’, så adresserer han i filmen – med udgangspunkt i sit eget liv – et stigende behov for indimellem at løfte foden fra speederen.  

Er nået til ”den tredje fase af livet”

Jesper Buch har gennem de seneste to årtier bevist, at han er en mester i at identificere og udvikle succesfulde forretningspotentialer.

Det gør han stadig, men de blødere værdier spiller i dag en langt større rolle for ham.

”Jeg er nået til det, jeg kalder den tredje fase af livet, hvor jeg har brug for at skære alt det unødvendige fra og fokusere på det, der giver mig værdi, kærlighed og en dybere mening. Jeg tror, det er en følelse, de fleste kan nikke genkendende til, og derfor er det også noget, som jeg – i samarbejde med Audi – gerne vil slå et slag for,” siger han i meddelelsen og tilføjer:

”Jeg er meget bevidst om den stemme, jeg har haft og fortsat har i det offentlige rum. En stemme, der i min primetime fra 25-45 år talte for, at man bare skulle smøge ærmerne op og komme derudaf.”

" Når man som Jesper har levet et liv i overhalingsbanen, så har man nok også lært noget på vejen, som kan inspirere andre.
Janus G. Hansen, kreativ direktør, Eiffel

Det mener Jesper Buch dog stadig, at man skal, hvis man ‘vil opnå noget stort i livet’. 

”Men det er ekstremt vigtigt, at man husker sig selv og sine nærmeste på den livslange rejse, vi alle er på.” 

Vil skabe ”nærvær og stoflighed”

Janus G. Hansen, kreativ direktør hos Eiffel, siger, at det ’måske kan overraske, at budskabet i filmen relaterer sig til livet uden for jobbet, når man har oplevet Jesper Buch i Løvens Hule’. 

”Men det er netop pointen,” siger han i meddelelsen og uddyber:

”Jesper Buch er kendt for sin kompromisløshed, når det gælder karriere og ambitioner, men han er også optaget af at finde den rette balance. Netop derfor var det interessant at lade ham tale ind i en af vor tids store udfordringer. For når man som Jesper har levet et liv i overhalingsbanen, så har man nok også lært noget på vejen, som kan inspirere andre.”

Artiklen fortsætter under billedet.

Scene fra Audi/Jesper Buch-filmen. Foto: Pr

Bureauet har i øvrigt – ud over at udvikle idé og script – også selv stået for produktion og instruktion. Og det er der en god grund til, forklarer Janus G. Hansen:

”Vi er meget optaget af at bringe nærvær og stoflighed ind i vores løsninger. Når vi selv producerer og instruerer, kan vi få mere ud af budgettet og samtidig sikre, at ideen lever fuldt ud i den færdige film.”

Lancerer også ”Audi Talk”

Det nye samarbejde mellem Audi Danmark og Jesper Buch, handler ifølge Audi om meget mere end bilsalg.

”Kommercielle partnerskaber kan så meget mere end blot at bane vejen for salg af det næste produkt eller at positionere et brand. Og da partnerskabet samtidig er Jespers første kommercielle partnerskab, er det enormt vigtigt for os, at vi bruger dets styrke til – forhåbentligt – at gøre en forskel for andre,” siger Jacob Thiesen i meddelelsen og tilføjer: 

”Jesper er en af landets stærkeste og mest autentiske stemmer, så der opstår nogle unikke muligheder og synergier, som vi glæder os til at folde ud. Vi er allerede i gang med de næste projekter.”

Ud over lanceringsfilmen har parterne blandt andet en ’Audi Talk’ i støbeskeen, en event hvor Audi Danmark og Jesper Buch i fællesskab vil sætte fokus på, hvordan man finder den rette balance i nutidens arbejdsliv, oplyser parterne.

Se den nye kampagnefilm fra Audi Danmark her.

For at se indholdet skal du acceptere cookies.

Opdater dine indstillinger