Jesper Thyssen forlader jobbet som marketingdirektør hos 3 og indtræder i en topstilling hos det digitale bureau Novicell. Det oplyser bureauet i en pressemeddelelse.

Hos Novicell får Jesper Thyssen titel af kommerciel direktør. Han indtræder samtidig i bureauets københavnske ledelse. Forinden har Thyssen også i en længere årrække haft lededende marketingroller i Danske Spil.

Hovedopgaven i Novicell bliver at få IT og marketing til at spille bedre sammen, udtaler Jesper Thyssen i en pressemeddelelse.

“Hvis store virksomheder skal lykkes med at skabe reelle digitale forandringer, er det alfa og omega, at der bliver skabt bedre forståelse mellem IT- og marketingdisciplinerne, og her er jeg ret overbevist om, at jeg kan være med til at løfte Novicells rådgiverkompetencer ud mod kunderne,” udtaler Jesper Thyssen

Hos Novicell ser man frem til tiltrædelsen af Jesper Thyssen, der skal hjælpe med at drive væksten af bureauet hos København.

“Vi har haft en god og stabil vækst i København over de seneste fem-seks år, hvor vi samtidig har formået at skalere Novicells kontor i København op til godt 40 udviklere og rådgivere. Med den stærke forankring i København står vi et godt sted til at tage yderligere landvindinger og udvikle forretningen yderligere – og det bliver Jesper Thyssen en vigtig del af,” siger Jakob Bækkelund Nielsen, direktør i Novicell København.

Præciseret kl. 10.14. Det er understreget, at Jesper Thyssen indtræder i Novicells københavnske ledelse.