Endnu et navn slutter sig til partnerkredsen i Mensch, der i forvejen består af Christina Tønnesen, Frederik Preisler og Rune Hørslev.

Det er Tobias Enné, der har været ansat i Mensch siden september 2020 og er kreativ direktør, som bliver partner i bureauet. Tobias Enné har stor kreativ bureau-erfaring med i rygsækken fra roller som kreativ direktør hos kommunikationsbureauet Radius og kreativ chef hos Primetime. Det oplyser Mensch i en pressemeddelelse.

Fra Christina Tønnesen, der er Managing Partner i Mensch, lyder der stor ros til Tobias Enné.

”Det er ikke hver dag, vi byder nye partnere velkomne i Mensch. Det kræver noget ret usædvanligt. Og det er Tobias Enné. Tobias kan oversætte strategi til kommunikation. Han ved, at forudsætningen for en god tekst er en bedre idé. Og at den første linje er en Guds gave, mens den anden er et fandens arbejde,” udtaler Christina Tønnesen i pressemeddelelsen og tilføjer:

“Han har været hos os i godt to år, og på den tid har han vist os, at han til fulde besidder de menneskelige og faglige kvaliteter, der er forudsætninger for at blive en del af ejerkredsen. Jeg er både stolt og glad over at kunne byde ham velkommen som partner.”

Tobias Enné glæder sig også over at blive en del af ejerkredsen af bureauet.

”Ideen om en dag at få lov at arbejde hos Mensch var en sølvkugle, der er blevet slebet i mit hjerte i mange år. Så muligheden for ikke bare at arbejde der, men endda blive en del af partnerkredsen får den ene hånd til at ryste en smule og den anden til at skrive bedre. Jeg er utroligt stolt og ydmyg over at få lov – og jeg glæder mig til alt det, vi skal sammen,” udtaler Tobias Enné.