Bureauet Twenty er ude med sit andet fulde regnskab i sin levetid.

Og bundlinjen ligger for andet år i træk solidt lige under halvanden millioner kroner. Samtidig er det lykkedes det kreative konsulentbureau at vækste på omsætningen, hvor det er gået fra otte millioner kroner til 10 millioner kroner.

Resultatet før skat er primært blevet spist af stigende omkostninger til råvarer og hjælpematerialer og personaleomkostninger.

“2022 har i bund og grund været et super spændende år, med spændende opgaver, etablering af et fantastisk team, hvor vi har skabt fantastiske resultater for vores kunder,” skriver Twenty’s CEO og medstifter, Thomas Bjerg, i en mail til mediet Markedsføring.

Stolte over MyImage

Når Thomas Bjerg kigger tilbage på regnskabsåret 2022, er der særligt én ting, der stikker ud: I MyImage-analysen blev Twenty kåret som det bureau med de mest tilfredse kunder. Samtidig rangerede det som nummer to i både strategisk stærke og forbrugerindsigt.

“Vi lever af glade kunder, så det er noget, som skabte glæde og stolthed internt,” skriver Thomas Bjerg og tilføjer:

“Det viser også, at vi har fået etableret og positioneret os klart i branchen — altså som en hybrid imellem et konsulenthus med et stærk indsigt og strategisk udgangspunkt kombineret med et stærkt kreativt fokus, som kunderne søger imod, når de skal lykkes med en ny positionering af deres forretning.”

Hvad har været det sværeste i det forgangne år?

“Det sværeste er at finde den rette balance i et relativt lille team på cirka 10 personer, hvor alle har mere end én rolle. Alle skal være rådgivere i vores butik, og de klassiske roller i et reklamebureau er blevet udvisket i vores setup. Når nye medarbejdere eller freelancere kommer til, kræver det relativt meget af vores onboarding,” lyder svaret fra Thomas Bjerg.

Twentys medstifter forventer, at 2023 bliver sjovt og spændende, at bureauet fortsat vil udvikle projekter “for kunder, som flytter deres forretning i den rigtige retning”.