Kresten Schultz Jørgensen trækker sig fra bureauet Schultz J & Goll, som han selv stiftede under navnet Oxymoron for fem år siden.

Det skriver både Kresten Schultz Jørgensen og hans partner i bureauet, Peter Goll, i dag på LinkedIn.

Her skriver Kresten Schultz Jørgensen:

“Jeg er selv kommet til den konklusion, at jeg savner mere selvstændighed i hverdagen – og den større plads til kreativ udfoldelse, som det ikke giver at være en del af det daglige liv på et stort bureau.”

Bureauet Schultz J & Goll bliver for nu ført videre af Peter Goll, adm. direktør, samt partner Louise Helstrup Guldager. De overtager det fulde ejerskab af virksomheden.

Det er planen, at bureauet skal have et andet navn, skriver Peter Goll – selvom det kun er få måneder siden, bureauet skiftede fra Oxymoron til Schultz J & Goll. Det har Markedsføring tidligere skrevet.

Imens starter Kresten Schultz Jørgensen nyt selskab i eget navn, Schultz Jørgensen.

Stoppet i Schultz J & Goll kommer efter en periode, hvor Kresten Schultz Jørgensen blev dømt for spritkørsel ved Københavns Byret, en sag blandt andet Se & Hør har dækket. Kresten Schultz Jørgensen blev idømt en bøde på 115.000 kroner og fik frakendt førerretten i tre år og seks måneder.

Mediet Markedsføring har været i kontakt med Kresten Schultz Jørgensen, der for nuværende ingen kommentarer har udover sit opslag på LinkedIn til, hvorfor han træder tilbage fra bureauet.