Signe Julie Valeur Bodholdt har opsagt sit job som CMO i Lunar. Det fortæller hun til mediet Markedsføring.

De sidste fire et halvt år har hun dedikeret sit arbejdsliv til at bygge den digitale bank Lunar op fra scratch. Fra start-up til en kompetent spiller og udfordrer til de hæderkronede bankinstitutioner og status som Unicorn (en virksomhed, der er én milliard dollars værd uden at være børsnoteret, red.).

Signe Valeur har været med til at vækste virksomheden fra 20 ansatte til næsten 700, skabe et solidt forretningsgrundlag med 500.000 kunder, sætte Lunar på verdenskortet via en massiv kampagne-satsning med Hollywood-stjernen Will Ferrell i hovedrollen og som kronen på værket, blev hun for nyligt nomineret til årets CMO.

Hun har med andre ord nået et professionelt højdepunkt. Og det er en af grundene til, at hun søger nye udfordringer.

“Jeg stopper af de samme årsager, som jeg sagde ja til Lunar. Det, der lokkede mig til at sige ja til jobbet, var at kunne være en del af rejsen om at bygge virksomheden op. Nu er vi nået en betydelig størrelse og i den forbindelse har jeg genovervejet min rolle. Jeg kunne godt påtage mig en mere strategisk rolle, men hos Lunar fandt jeg ud af, at jeg er rigtig god til opstartsfasen, til at få noget til vokse, og det brænder jeg for,” siger Signe Valeur.

Med på rejsen

Fremtiden er ikke mejslet i granit, men den tidligere CMO ved, at hun vil fokusere på virksomheder, der er i vækstfasen.

“Jeg havde nået mine resultater hos Lunar, og jeg har gjort mig nogle erfaringer. Jeg vil bruge den læring og viden til at hjælpe andre virksomheder, der gerne vil vækste,” fortæller Signe Valeur videre.

Signe Valeur stoppede officielt for en uge sige og i mellemtiden har hun afsøgt sit netværk for muligheder. Det har ført til snakke om bestyrelsesarbejde og mulige konsulentroller for start-ups.

“Jeg har ikke kørt jobprocess, mens jeg var hos Lunar, fordi det er min baby, og jeg kunne mentalt ikke tænke på andet, før jeg var videre,” siger den digitale banks tidligere CMO.

Men først venter der en sommerferie, som hun har lovet sin kæreste efter flere år med 110 kilometer i timen.