Fra på mandag kan outdoor-annoncerne opleves endnu tættere på, når de først skærme, der giver en illusion af 3D-effekt, rulles ud.

Virksomheden Ocean Outdoor lancerer DeepScreen-designteknikken i Danmark. Teknikken giver annoncørerne mulighed for at skabe illusionen om, at reklamen hopper ud af den flade skærm, når det ses fra en bestemt synsvinkel. I London har man allerede set eksempler, der er gået viralt.

Den første reklame bliver vist i Lyngby Storcenter mandag, hvor Netflix har valgt at være den første til at benytte det nye medie.

“Vi har længe set frem til at vise den nye DeepScreenTM, og som firstmover på teknologien i Danmark er vi allerede i gang med at udvide DeepScreen netværket yderligere. Nu er det op til os sammen med kreative bureauer og annoncører at udvikle kampagner, der udnytter de visuelle og effektfulde muligheder fuldt ud og sammen tage DOOH (digital out-of home, red.) til et helt nyt niveau”, skriver Pia Petersen, Managing Director i Ocean Outdoor Denmark, i en pressemeddelelse.

Også hos samarbejdspartneren Danske Shoppingcentre, der ejer storcentret i Lyngby, glæder man sig til at den nye teknologi rulles ud.

“DeepScreenTM involverer forbrugerne og giver dem en sjov og anderledes oplevelse i centret,” siger Jesper Faurholdt, der er CEO i Danske Shoppingcentre.

For at se indholdet skal du acceptere cookies.

Opdater dine indstillinger
Du kan se et eksempel på illusionen her.