Den danske software startup Custimy henter den danske Silicon Valley-profil, Robin Daniels, ind i bestyrelsen.

Samtidig træder den tidligere CEO i marketing-teknologivirksomheden Agillic, Jesper Valentin Holm, ind som ny bestyrelsesformand.

Robin Daniels er måske – selv om han er dansk – mindre kendt i danske kredse end den nye bestyrelsesformand.

Men han har gennem en årrække skabt sig et navn på den amerikanske tech-scene med en fortid hos blandt andre LinkedIn og Salesforce.

For nylig var han desuden med til at bringe den amerikanske software-virksomhed Matterport på NASDAQ-børsen i New York med en værdiansættelse på over tre milliarder dollars. Ligesom har har været global CMO hos amerikanske WeWork, der leverer fleksible fælles kontorfaciliteter og work spaces til alverdens firmaer.

Og ifølge en pressemeddelelse fra parterne skal han nu ”arbejde med at gøre Custimy til den næste unicorn fra en hurtigt voksende liste af succesfulde tech-startups i Danmark.”

Give muligheder til SMV’er

Custimy blev etableret i sommeren 2020 af Kristoffer Degn og Martin Navne.

Det erklærede formål lyder med den unge startups egen formulering:

”At demokratisere tilgængeligheden til enterprise teknologi for alle E-commerce forretninger, og derved formindske den eksisterende ulighed mellem store og små, når det kommer til de teknologiske muligheder og ressourcer inden for e-commerce.”

Med andre ord: Skabe en platform, hvor små og mellemstore virksomheder kan få adgang til de samme avancerede redskaber, som de store virksomheder har.

Efter en pre seed funding på 10 millioner kroner i sommer sigter Custimy nu med nye bestyrelseskræfter om bord mod ”nye højder og markeder”. 

”Ovenud begejstret”

Robin Daniels ser Custimys data-platform som noget, ”der vil ændre måden man driver e-commerce og marketing på.”

“Custimy kan ændre markedet med, hvad jeg ser som en skelsættende alt-i-en Customer Data Platform til at optimere salg på tværs af kanaler. Markedet har endnu ikke set noget så simpelt, men samtidigt så effektivt,” siger han i meddelelsen.

Han er desuden “ovenud begejstret for at være med på Martin og Kristoffers rejse om at skalere til hele verden.”

”De to unge grundlæggere er nogle af de smarteste, mest drevne og empatiske ledere jeg har mødt. Derfor glæder jeg mig ekstra meget til at arbejde sammen med dem, så vi kan gøre Custimy til lederen inden for CDP. Og hjælpe små og mellemstore e-commere virksomheder med at blive endnu mere succesfulde.”