New Land leverede en stærk præstation ved Shots Awards i London i weekenden.

Det danske produktionsselskab kunne således fragte to guld, en sølv og en bronze – plus ikke mindst sølv i kategorien ”Årets Europæiske Produktionsselskab” – med hjem efter prisuddelingen.

”Vi er stolte af at have placeret os blandt de bedste produktionsselskaber i Europa,” skriver Thor Brammer Jacobsen, Executive Producer og partner hos New Land, i en sms til Markedsføring umiddelbart efter prisuddelingen i London.

Han tilføjer:

”Sølv i kategorien ”Årets Europæiske Produktionsselskab” er grundlagt på en bred vifte af forskellige værker, som alle er skabt med stærke samarbejdspartnere. Kreative bureauer, kunder, artister og filmarbejdere.”

SAS hædret igen

Shots Awards er generelt en mere produktionsdrevet pris, som fokuserer på det filmiske håndværk.

Men der præmieres også efter for eksempel copy og casting, hvilket er kommet flere af de danske og også svenske film, som New Land står bag, til gode.

For eksempel blev SAS-filmen ”What is truly Scandinavian”, der er skabt sammen med & Co., præmieret med både guld og sølv. 

Guldet faldt i copy-kategorien og æren tilfalder dermed Mathias Trads, Kristel Krøier og Joachim Juel Ulrich.

New Lands anden guldpris faldt også i casting. Den gik til ”A Million More” for Volvo Cars, som i øvrigt er instrueret af danske Laerke Herthoni.

”Hvem skulle have troet det?”

Guldet som ”Årets Europæiske Produktionsselskab” gik til britiske Somesuch, der bl.a. har produceret Maersk-filmen ”Upside”, der havde premiere i efteråret.

Men med sølvet har New Land markeret sig mere end almindelig stærkt på den europæiske scene.

Det danske produktionsselskab vinder sølvet på baggrund af en række forskellige film, som ud over de nævnte også omfatter bl.a. Bjarke Underbjergs film ”Parkinson”.

Så med en høst på 13 shortlister, to guld, sølv, bronze og sølv i kategorien ”Årets Europæiske Produktionsselskab” er Thor Brammer Jacobsen stolt på sit holds og sine samarbejdspartneres vegne:

”Hvem skulle have troet, at vi ville være her i dag. Syv år efter, at New Land blev etableret en grå novemberdag i København,” skriver han til Markedsføring.