MUST-stifter Michael Jeppesens digitale virksomhed Render, der har specialiseret sig i Content Automation, har ansat Christian Kemp som ny leder.

Det oplyser parterne i en pressemeddelese.

Christian Kemp er tidligere CEO for Discovery Danmark og er hentet ind til at stå for den internationale udrulning af Renders platform, der automatisk genererer og distribuerer annoncer på tværs af medieplatforme.

”Vi har allerede fået de første internationale kunder, og vi forventer voldsom vækst de kommende år,” siger CEO og ejer af Render, Michael Jeppesen, i meddelelsen og tilføjer:

”Her kommer vi til at få stor gavn af Christians strategiske og ledelsesmæssige erfaring til vores fortsatte rejse og ekspansion.” 

“Højt til loftet”

Christian Kemp har i mere end 25 år haft sin gang i den danske tv- og broadcast-branche, senest med syv år som CEO for Discovery Danmark. En stilling, han fratrådte i november 2020. 

Om sit nye job siger han i meddelelsen:

”At bilve en del af en dansk virksomhed som Render, der har løsningen på en af de store marketing-udfordringer, er selvsagt en spændende personlig udfordring og en kæmpefornøjelse. Der er højt til loftet, og det er den gode idé, der er det styrende.”

Den platform, Christian Kemp nu får til opgave at rulle ud i verden, har ifølge selskabet selv automatiseret produktionen af reklamer således, at ”der ikke længere er nogen øvre grænse for hvor mange forskellige versioner af en annonce, virksomheder kan køre på forskellige platforme. Vel at mærke uden, det koster ekstra.”

Render er allerede etableret i Danmark og har blandt andet Coop som kunde.