To markante kreative ledere på Uncle Grey, Clara Prior-Knock og Andreas Hoff, begge Creative Directors, siger nu farvel – ikke bare til bureauet, men også til Danmark.

De tiltræder således begge som Creative Directors hos Le Pub i Amsterdam, der er en del af Publicis-netværket, hvor de skal være med til at udvikle bureauet i de kommende år.

Det oplyser Uncle Grey i en pressemeddelelse.

”Vi er selvfølgelig kede af at skulle sige farvel til Clara og Andreas, men er samtidig glade på deres vegne for, at de kan komme ud i verden og få prøvet de seneste års erfaringer af,” siger Lars Samuelsen, Creative Chairman & CSO, Uncle Grey, i meddelelsen og tilføjer:

”Det har været en sand fornøjelse at have haft dem hos Uncle Grey såvel på grund af deres faglige kompetence, samt for deres menneskelige egenskaber. Vi ønsker dem alt muligt held og lykke på rejsen og sender en kæmpestor tak for indsatsen.”

Fire lærerige år

Clara Prior-Knock og Andreas Hoff startede som Associate Creative Directors på Uncle Grey for fire år siden.

To år senere blev de forfremmet til deres nuværende rolle og indtrådte i ledergruppen. 

" Men fuck, det har også været en virkelig svær beslutning, og jeg kommer til at savne alle de gode mennesker på Uncle.
Clara Prior-Knock, Creative Director, Uncle Grey

“De fire år vi har været på Uncle Grey, har været de vildeste og mest lærerige, og jeg glæder mig til at bygge videre på alt det, jeg har lært under vingerne på alle de dygtige folk på bureauet,” siger Clara Prior-Knock og tilføjer:

”Det er i den grad en cadeau til dem, at et af verdens bedste bureauer har ringet. Men fuck, det har også været en virkelig svær beslutning, og jeg kommer til at savne alle de gode mennesker på Uncle.” 

Andreas Hoff peger på, at både han og Clara Prior-Knock har boet i udlandet

”Og da vi fik muligheden for at komme ud igen, kunne vi godt mærke, at tanken fik udlængslen til at kigge frem igen. Jeg kom selv hjem fra New York i 2016 og startede på Uncle i 2019. Det har været fire vilde år, og nu er tiden så kommet til at vi igen skal ud og vise, hvad vi kan. Det glæder jeg mig til,” siger han i meddelelsen. 

Ikke en spareøvelse

Lars Samuelsen oplyser, at Uncle Grey allerede har fundet en afløser for de to, men at man ikke kan løfte sløret for, hvem det drejer sig om endnu.

Han tilføjer desuden, at organisation og ledergruppen vil blive sammensat anderledes i fremtiden, men afviser over for Markedsføring, at der er tale om en spareøvelse, når Clara Prior-Knock og Andreas Hoff erstattes af en enkelt CD.

”Vi øger vores samlede investering i kreativitet og strategi, men vil i fremtiden går fra to til en CD for at gøre organisationen mere agil og give mere ansvar til vores senior kreative,” siger han i meddelelsen og uddyber: 

”Desuden giver det os mulighed for at styrke vores kreative hold yderligere med en række nye ansættelser. Heraf er de to første allerede er fundet, og der er yderligere en på vej.”