Efter godt seks år hos Accenture Song – bureauet, der gennem mange år har heddet Hjaltelin Stahl – rykker Thomas Martin Hansen til Advance som ny Client Service Director.

Det oplyser parterne i en mail.

Det er dermed en erfaren profil, der går ombord på bureauet, hvor man for ganske nylig har gennemført et generationsskifte.

I januar 2022 overtog Ann-Louise Rosen og Camilla Grove Pelle således, efter 22 år, den fælles CEO-stafet på bureauet, og ifølge Thomas Martin Hansen var kulturen på Advance en afgørende faktor for, at han valgte at skifte.

”Samtlige jeg har spurgt, anerkender Advance for deres kultur. Det er rart sted at være. Men Advance er også kendt for god forretningsforståelse og lange kunderelationer. Det er for mig to helt grundlæggende forudsætninger for at skabe de bedste løsninger og resultater”, siger Thomas Martin Hansen i mailen.

Han tilføjer, at han ser frem til, at ”være med til at forme retningen som en del af generationsskiftet.”

Camilla Grove Pelle siger, at hun og Ann-Louise Rosen har haft Thomas Martin Hansen i kikkerten i et stykke tid.

”Det er det helt rigtige tidspunkt, vi får ham med ombord. Han bidrager med erfaringer fra mange kundetyper og cross media,” lyder det fra hende i mailen, hvor hun tilføjer:

”Og så har Thomas tidligere i sin karriere krydset veje med min co-CEO, Ann-Louise Rosen. Så vi ved, at han er vellidt af både kollegaer og kunder – og en skarp rådgiver.”

Thomas Martin Hansen kommer ifølge Advance til at have fokus på eksisterende kunder og senere på nye forretningsmuligheder og fremtidige produkter.