Jens Bjørn Andersen, Group CEO i DSV, er ifølge en ny analyse fra Primetime den CEO fra en C25-virksomhed, der er skarpest på LinkedIn.

Men hvad kræver det egentlig at få succes på LinkedIn baseret på det, der virker for landets topledere?

Det har vi spurgt Jakob Høegh, der er Head of Digital, Activation & Content hos Primetime, om. Her er hans fem bedste råd.

#1 Læg en klar strategi

”Du skal have en snak med dine rådgivere om, hvilken rolle du gerne vil have digitalt, så du har en klar strategi. Du skal vide, hvad der er vigtigt for dig. Hvis du brænder for den grønne omstilling, så er det oplagt, at du har en mere aktivistisk strategi. Men du skal gå et skridt tilbage og overveje din egen rolle.”

#2 Brug dig selv

”Du skal bringe din egen person i spil og ikke copypaste det, der står i årsrapporten. Du skal skrive i dit eget sprog og gøre det til dit eget. Dem, der evner at gøre det, klarer sig også bedst og løfter virksomhedens mærkesager bedst.”

#3 Giv den gas

”Du skal komme ud over rampen og prøve det af. Du skal huske, at mennesker følger mennesker, og der er en grund til, at folk følger dig på LinkedIn. De har allerede en interesse for det, du kommer med. Derfor ser vi heller ikke, at CEO’erne bliver ramt af shitstorms, det er de sådan set fri for. Det er et mere trygt sted at kommunikere. Du er på hjemmebane.”

#4 Alt skal ikke være knivskarpt

”Du kan sagtens kommunikere med billeder taget med en iphone. Det er ikke alt, du kommer med, der skal være knivskarpt. Hvis det er til årsrapporten, skal du måske bruge et professionelt foto, men du må gerne vise mennesket bag CEO’en.”

#5 Husk din virksomhed

”Og så er det klart, at man ikke kun skal bruge sin egen person, hvis ikke det er i overensstemmelse med det, virksomheden repræsenterer. Du skal hele tiden koble dit budskab til den virksomheds identitet og profil.”

Annonce: LinkedIn kursus: Lav godt indhold, forstå algoritmen og mål din indsats !

Læs mere