Den internationale hæder fortsætter med at vælte ind over det danske bureau & Co.

I december blev bureauet af en global fagpresse kåret som “Agency of the year” ved Epica Awards – og nu følger det britiske branchemedie Campaign trop og uddeler guld til det danske bureau, der dermed er ”Campaign’s Creative Agency of the Year 2021”.

Bureauet er allerede i gang med festen, og inden champagneskålen på kontoret lød det således fra kreativ direktør Robert Cerkez til de forsamlede kollegaer: 

”Fuck, man bliver glad. Folk har kæmpet så hårdt og lavet pissefede ting i så lang tid. Det må vi aldrig slippe. Folk ude i verden har valgt os til verdens bedste bureau. Det er outstanding!”.

Ifølge Campaign sagde juryen, at det danske bureau har produceret “stunning, well-presented creative, with results and clear client buy-in to punchy ideas, resulting in beautiful work.”

Flere kampagner nævnes

Der henvises blandt andet til Vikinge-kampagnen for Rådet for Sikker Trafik, som også tidligere har vundet indtil flere internationale priser.

Men også til den europæiske kampagne, der skulle løfte stemmeprocenten til EU-valget, kampagnen for Lakrids by Bülow, der skulle få lakrids-hadere over hele kloden til at prøvesmage, og den ligeledes hædrede trilogi for Maersk.

Og ikke mindst den meget omtalte og massivt prisbelønnede SAS-kampagne What is truly Scandinavian.

Sølvet i kategorien, som &Co. altså vandt, gik til canadiske Zulu Alpha Kilo, mens bronze gik til britiske Uncommon Creative Studio.

Øvrige nominerede i kategorien var Rethink, Canada; MediaMonks, Holland; Special Sydney, Australien; St Luke’s Communications, UK, og The Brooklyn Brothers, UK.