Det kreative community og award, The One Club, har kåret Christine M. Smith som vinder at af den europæiske region i deres årlige anerkendelse af Next Creative Leaders.

Anerkendelsen går til de kvinder og non-binære, der har udmærket sig stærkest med kreative arbejder i løbet af året. Og 2022 har været et godt år for Christine M. Smith der blandt andet har høstet et væld af priser for Backup Ukraine, der senest – i dag – har vundet to Grand Prix til Eurobest.

“I en mandsdomineret branche betyder det enormt meget at kunne repræsentere en ‘pris’, der sætter fokus på kvindelige og non-binære kreative ledere. Og specielt også at kunne sætte Danmark på verdenskortet i denne sammenhæng, når vi ellers kan have en tendens til måske at være lidt bagud på netop dette område sammenlignet med f.eks. NY og London. Det er en kæmpe ære. Og specielt også, når nu jeg træder ind i rollen som kreativ direktør på et female-lead københavner-bureau,” skriver hun på LinkedIn til Markedsføring.

Christine M. Smith skifter ved årsskiftet fra sin rolle som Senior Art Director på Virtue Worldwide til bureauet Butter, og hun er tidligere i år, i Cannes Lions årlige Creativity Report fra festivalen, blevet kåret til verdens femte bedste Art Director.